Kunstmin theaterseizoen 22/23 staat online

Kunstmin theaterseizoen 22/23 staat online

Eindelijk is het zover! Kunstmin lanceert sinds lange tijd weer een volledig theaterseizoen met meer dan 200 voorstellingen & concerten. Je kunt vanaf nu kaarten boeken voor je favoriete voorstelling of artiest

Wat je kunt verwachten van het nieuwe theaterseizoen? Youp van 't Hek met zijn afscheidstournee 'De Laatste Ronde'. Theo Maassen die een nieuwe kant van zichzelf laat zien. Een nieuwe show van de Nederlandse Queen of Soul Shirma Rouse. Anderhalf uur verbaal geweld met Patrick Laureij. Een nieuwe show van vlogger, presentatrice en stand-up comedian Nienke Plas. De splinternieuwe klucht van Jandino met zijn alterego Judeska in de hoofdrol en nog veel meer! 

Natuurlijk zijn er ook weer volop toneel- en dansvoorstellingen, theaterconcerten, jeugd- en familievoorstellingen, klassieke concerten en musicals en shows in de Schouwburg & het Energiehuis.

Een hapje of drankje bij de voorstelling? Bestel dan meteen een Pauze- of Naborrelarrangement bij jouw tickets of bestel deze achteraf bij onderaan de voorstellingspagina. Of ga vooraf een hapje eten bij Het Magazijn, Post of Khotinsky en boek een Theatermenu. 

Wij hopen je snel te verwelkomen bij Kunstmin!