Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een coronaproof bezoek aan het Energiehuis eruit?

Om je bezoek aan het Energiehuis zo veilig mogelijk te maken, gelden voor het hele gebouw de volgende algemene maatregelen: – Het Energiehuis heeft twee hoofdingangen. Tijdelijk gebruiken we de ingang aan de Biesboschstraat uitsluitend als toegang en de ingang aan het Energieplein uitsluitend als uitgang. - Draag een mondkapje. – Bij binnenkomst is er de mogelijkheid om je handen te desinfecteren. We vragen je hier gebruik van te maken. – Houd 1,5 meter afstand van medebezoekers en van onze medewerkers. – Volg de aangegeven looproutes en instructies en wijk hier niet van af. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en wegwijs te maken. – Je kunt uitsluitend met PIN betalen. We vragen je om zoveel mogelijk contactloos te betalen. – In het Energiehuis wordt oude lucht afgevoerd en nieuwe buitenlucht ingeblazen. Er is geen sprake van recirculatie in het pand. Bezoek je een voorstelling of concert in het Energiehuis, dan gelden onderstaande maatregelen. De organisatie die je bezoekt, hanteert mogelijk nog aanvullende maatregelen. Hierover informeren zij je persoonlijk als je een ticket hebt geboekt. – Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid. – We willen allemaal veilig genieten van de voorstelling of concert en volgen daarvoor het advies van het RIVM. Je bent welkom op vertoon van een plaatsbewijs, identiteitsbewijs én coronatoegangsbewijs in de vorm van een geldige QR-code in de CoronaCheck-app. - Houd 1,5 meter afstand. - Draag een mondkapje. Deze mag af, zodra je hebt plaatsgenomen in de zaal. – We proberen het aantal contactmomenten en het aantal momenten waarop oponthoud kan plaatsvinden (zoals pauzes) tot een minimum te beperken. Maak dus bij voorkeur alleen voor of na de voorstelling of concert gebruik van het toilet. – Volg de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op. Bijvoorbeeld omtrent hygiëne, veiligheid en bij het verlaten van de zaal. – We vertrouwen op de eigen verantwoordelijkheid van onze bezoekers. Voor de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers houden we ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM, de noodverordening van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en het protocol van de Vereniging van Schouwburg- en Concertzalen (VSCD).

Wanneer is de Receptie & Kassa open?

Onze Receptie & Kassa is bereikbaar van ma t/m za van 09.00 tot 17.00 uur (op zaterdagen van 12.30 - 13.15 uur gesloten). Wij staan je graag te woord. De kassa van Bibelot is enkel geopend tijdens evenementen in Bibelot.

Waar kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Dit kan telefonisch 078 – 639 79 79, via kassa@energiehuis.nl of persoonlijk aan de balie.

Hoe kan ik (online) kaarten betalen?

Je kunt online via iDeal, de Podium Cadeaukaart of met een creditcard (Visa en Mastercard) betalen. Bij onze Receptie & Kassa in het Energiehuis en bij de avondkassa in de Schouwburg van Kunstmin kun je uitsluitend betalen met PIN, Podium Cadeaukaart, Nationale Kunst- & Cultuur Cadeaukaart, VVV-Cadeaukaart, Theater- & Concert bon of VVV-bon. Het is dus niet mogelijk contant te betalen. Bibelot accepteert momenteel geen Podium Cadeaukaart. Betalen kan uitsluitend met PIN.