Bereikbaarheid

Energiehuis
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Het Energiehuis ligt aan de rand het centrum van Dordrecht. Via de plattegrond van Google maps of via 9292.nl kun je je route bepalen.

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Dordrecht is het Energiehuis te bereiken met lijn 10 (halte P. Energiehuis) en buslijnen 3 en 4 (halte Noordendijk). Steek bij de halte ‘Noordendijk’ de weg over de Noordendijk in. Het Energiehuis bevindt zich aan je rechterzijde.

Parkeren
Parkeren kan in parkeergarage Energiehuis. Overdag bedraagt het tarief € 1,30 per uur. Parkeren tussen 18:00 en 6:00 uur kost maximaal € 3,-.

Je kunt ook, in beperkte mate, parkeren op het Energiehuisterrein. Op het Energiehuisterrein geldt een tarief van € 1,50 per uur.

In de parkeergarage is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig. De fietsenstalling is dagelijks van 07.30 tot 01.30 uur geopend. Na 01.30 uur kun je je bij de rolpoort melden, waar een intercom is. Na aanmelding via de intercom wordt door een beheerder op afstand de rolpoort geopend en kun je je fiets uit de stalling halen.

Routebeschrijving naar Parkeerterrein Energiehuis
Vanaf de A15 komend op de N3 (randweg)
Neem afslag 23 ‘Dordrecht Centrum’ en volg vervolgens de borden ‘Centrum’. Sla op het kruispunt met de Oranjelaan (stoplichten) rechtsaf. Sla bij het volgende stoplicht linksaf de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen je verder de weg.

Vanaf de A16 vanuit Rotterdam
Neem de rechtertunnelbuis van de Drechttunnel. Neem afslag 21 ‘Dordrecht’. Sla bij de stoplichten rechtsaf: je rijdt nu op de Laan der Verenigde Naties die overgaat in de Dokweg. Ga het spoorviaduct onderdoor en sla vervolgens bij de stoplichten rechtsaf. Je vervolgt de weg langs het station. Neem op de rotonde de tweede afslag. Sla bij de stoplichten vervolgens rechtsaf en ga daarna direct links de Oranjelaan op. Bij het tweede stoplicht sla je linksaf, de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen je verder de weg.

Voor het gebruik van de ANWB-routeplanner is de juiste aanduiding: Energieplein, Dordrecht.