Bibelot en Kunstmin lanceren Expeditiefestival Wanderlust in Energiehuis

Bibelot en Kunstmin lanceren Expeditiefestival Wanderlust in Energiehuis

Juist nu het extra onweerstaanbaar is om eropuit te trekken en nieuwe dingen te ontdekken, organiseren Bibelot en Kunstmin op zaterdag 12 december ‘Expeditiefestival Wanderlust’. Liefhebbers van muziekfestivals als ‘Lowlands’ en ‘Down The Rabbit Hole’ en rondreizend theaterfestival ‘De Parade’ kunnen hun hart ophalen bij dit 1,5 meter festival met nieuwe geluiden, uitdagende concerten en performances.

Vier artiesten nemen je mee op avontuur, van mellow pianoklanken en poëzie tot zwoele beats en grootse muzikale arrangementen. De avontuurlijke line-up blijft met opzet tot het laatste moment een groot raadsel. Maak kennis met dit nieuwe expeditiefestival!

Natuurlijk is dit festival coronaproof
‘Wanderlust’ voert elke festivalganger langs diverse zalen in het Energiehuis voor een theatraal en muzikaal avontuur. Uiteraard veilig en op 1,5 meter. Je kunt kiezen uit vier routes. Route 1 start om 19.00 uur, Route 2 om 19.30 uur, Route 3 om 21.00 uur en Route 4 om 21.30 uur. Per route is een beperkte capaciteit beschikbaar en is de groepsgrootte intiem (maximaal 30 personen).

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar
Kaarten voor ‘Wanderlust’ op zaterdag 12 december kosten € 12,50 en zijn vanaf dit moment verkrijgbaar via www.energiehuis.nl/wanderlust.