Wanderlust XXL - Line-up

De Amazones

Ayla van Summeren, Judith Boesen, Pepijn van den Berg en Willemijn Böcker vormen het jonge en vernieuwende muziektheatercollectief ‘De Amazones’. Hun doel: eigentijdse thema’s en problematiek onder de loep nemen door middel van muziektheater doorspekt met humor. Met karikaturale personages, satirische scenes en indringende muziek stonden in deze musical de klimaatproblematiek en de groeiende polarisatie in de samenleving centraal.

Meer info

De Amazones

Babs

De Leidse artiest Babs is een pop-rapper, producer en songwriter met een missie. Haar muziek is een combinatie van dance drums, melodische rap en funky akkoorden met een vrolijk pop smaakje, waar het draait om het verhaal. Haar doel is om aan de hand van deze muziek kleur aan te brengen in het zwart-wit-denken van de samenleving.

Meer info

Babs

Bashir Asem

De Afghaanse Bashir Asem was 10 jaar oud toen hij zijn liefde voor muziek ontdekte. Met een oor voor klanken zong hij mee met elk nummer dat hij ontdekte. Jaren later, toen hij 20 jaar oud was, begon hij zijn talent in zang te ontwikkelen. Aangespoord door familie en vrienden, zong hij officieel zijn eerste nummers, waarvan enkele zelfs op TV uitgezonden zijn. Vanaf dat moment is Bashir een golf van succes getrotseerd, waarin zijn passie voor muziek alleen maar versterkt is.

Meer info

Bashir Asem

Madoux

Madoux maakt donkere en dromerige alt-popsongs geïnspireerd door artiesten als Ane Brun, London Grammar en Oscar & the Wolf. De winnares van de Limburgse Popprijs én de opener van Pinkpop 2023 brengt een mix van akoestische instrumenten en diepe elektronica gelaagd met haar kenmerkende, etherische en betoverende zang.

Meer info

Madoux

Seine - Litanie

Zangeres, theaterschrijfster en performer Naomi Seine verbindt in ‘Litanie’ haar eigen leven met het werk van Jacques Brel. Je hoorde een openhartig en persoonlijk relaas van een jongvolwassene die kampt met angst voor verbinding en verlating. De originele bewerkingen van Brels chansons schetsten een indringend portret van ingrijpende gebeurtenissen in het leven van de Utrechtse. Hypnotiserend, kwetsbaar en invoelbaar.

Meer info

Seine - Litanie

Salmon On A Leash

Playing against the stream. De nieuwe rockband uit Dordrecht die klaar is om elke show weer iedereen los te laten gaan. Scheurende gitaren en heerlijke solo’s onder begeleiding van de stevigste groove die je gaat meemaken. Dit alles terwijl je meeschreeuwt met de beste frontman in de wijde omgeving. Met z’n vieren hebben ze een energie die je nog nooit hebt gezien. Daan, Mauro, Stijn en Liam laten je dansen en schreeuwen als nooit tevoren.

Meer info

Salmon On A Leash

Samira's Blues

Samira's Blues brengt zinderende originals en spirituals met Arabische, Amazigh en Afrikaanse roots. Sinds de EP release in Paradiso eind 2018 verovert de band met haar 'spirituele woestijnblues’ het publiek van Amsterdam tot in de Sahel. De muzieklijnen van Samira's Blues volgen de Marokkaanse roots van leadzangeres en songwriter Samira Dainan en nemen je mee door de Marokkaanse Sahara naar de Malinese oever aan de andere kant. Van ingetogen dromerige stukken naar regelrechte woestijngitaar.

Meer info

Samira's Blues

Meer Wanderlust?

Houd energiehuis.nl/wanderlust in de gaten!