Expeditiefestival Wanderlust

Festival in het Energiehuis met verrassende concerten & performances

Kun jij het niet weerstaan om erop uit te trekken en nieuwe dingen te ontdekken? Zijn festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole en De Parade helemaal jouw ding? Het Energiehuis biedt je werelden die je nog niet kende en prikkelt met Expeditiefestival Wanderlust al je zintuigen. Luister naar nieuwe geluiden, uitdagende concerten en beleef performances met bezoekers die zich net zoals jij graag laten verrassen. Dit festival heeft een bijzondere twist: de line-up is een groot raadsel. Wanderlust neemt je mee op ontdekkingstocht langs vier artiesten in verschillende zalen in het Energiehuis voor een avontuurlijke en muzikale avond!

We zijn er komend seizoen weer met verschillende festivals, met altijd een nieuwe en verrassende line-up! Scoor jouw tickets voor Wanderlust hier ↓

>> KOOP TICKETS

🇼: Wanderlust is het verlangen om te reizen en te ontdekken. Bibelot en Kunstmin presenteren uitdagend, verrassend en afwisselend programma in het Energiehuis. Bekijk het volledige programma van beide organisaties via de websites: Bibelot en Kunstmin.

Bekijk hier de aftermovie van de laatste editie van Expeditiefestival Wanderlust in 2022

 

Info & tickets