The Charm The Fury

Met de heavy nieuwe plaat 'The Sick, Dumb & Happy'

Let op: dit concert is verplaatst naar zaterdag 13 januari. Bekijk het nieuwe event hier.

Een vuistslag van ultra-moderne, maar unieke heavy metal. Het is meer dan duidelijk: The Charm The Fury heeft zichzelf heruitgevonden. In 2017 acteert de band op de toppen van hun kunnen, gedreven door een gezamenlijke passie voor muziek waar festivalvelden massaal hun hoofd bij op en neer slaan. Vier jaar na het internationaal enthousiast ontvangen debuut keert The Charm The Fury terug met een verwoestend nieuwe plaat: ‘The Sick, Dumb & Happy’. De walging van de huidige maatschappij maakt het een metal-album dat zelfs voor de release al hoge ogen gooit. Met een gewelddadige groove, omringd door waanzinnige melodieën en nog donkerder, intenser materiaal zet The Charm The Fury zich neer als één van de meest veelbelovende metalbands in Europa.

“Een van de beste Nederlandse metalplaten ooit gemaakt.” – Aardschok Magazine

+ Sisters of Suffocation
S.O.S is een all female band en staat bekend om haar ranzige death metal. In september heeft de band haar eerste album uitgebracht: Anthology of Curiosities. 

+ Ocean Depths
Ocean Depths is een vijfdelige melodic metal band. Binnenkort komt de band met een debuut-EP. Elk nummer die ze tot nu toe hebben uitgebracht is een verhaal op zich; geleverd door energieke en bijzondere live shows. Een veelbelovende band in een bruisende scène.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 – 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?