Super Zer00’s

Britney & Justin - Timberlake - Special

We gaan terug naar het vorige decennium! Britney Spears en Justin Timberlake, wie kent deze twee geliefde popidolen uit de Zer00’s niet?! Ze leerde elkaar kennen bij de Mickey Mouse Club en kregen een relatie. Beiden gaven ze vorm aan de teenpop met nummers zoals ‘Rock Your Body’, ‘Señorita’, ‘Like I Love You’, ‘Like A Virgin’, ‘Oops I Did It Again’ en ‘Baby One More Time’. De relatie tussen Justin en Britney werd na vier jaar helaas verbroken, maar dat leverde nóg meer hits op. Vanavond dus gegarandeerd meebrullen met ‘Cry Me A River’ en ‘Everytime’, maar ook andere knallers uit dit mooie tijdperk. Haal je shirtjes met spaghettibandjes, stoere taille riemen nrubberen armbandjes maar uit de kast!

♥ Speciale actie: 4 tickets voor de prijs van 3 
Met je hele vriendengroep terug naar de 00’s? Scoor dan nu tickets met een dikke korting door op de speciale knop te klikken. 4 tickets voor maar €21,00.

Let op: 18+

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 – 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?