Spinvis

Hij bezoekt de mooiste podia met het nieuwe album 'Trein Vuur Dageraad'

Dit najaar tourt Spinvis langs de mooiste clubs van Nederland. Na de Grand Opening in Koninklijk Theater Carré mag Bibelot zeker niet ontbreken in dit lijstje. Erik de Jong (alias Spinvis) viert zijn derde lustrum als artiest met het verschijnen van de vierde langspeler ‘Trein Vuur Dageraad’. Een album waarmee hij zichzelf overtreft, zo stelde een toonaangevende Belgische journalist. Eedere platen ‘Tot Ziens Justine Keller’ en ‘Spinvis’ zijn stuk voor stuk goud geworden en het debuut is inmiddels zelfs platinum. Eerder dit jaar deed Spinvis een succesvolle theater tour, ging het door hem geschreven toneelstuk ‘De Hollanders’ in premiere en baarde hij opzien met de talkshow annex dansvoorstellig ‘Howl’. Ook staat hij dit jaar op grote festivals, waaronder Down The Rabbit Hole. 

Momenteel is de nieuwe single ‘Artis’ veelvuldig te horen op de Nederlandse radiozenders. ‘De nieuwe single van Spinvis is groots’, zei Frits Spits over de track. ‘Hij is The Beach Boys in z’n eentje’.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 – 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?