Sef

Met zijn nieuwe plaat 'Excusez Moi'

De rijmkoning a.k.a Yousef Gnaoui a.k.a Sef is terug!  Je kent hem van talloze hits die hij met o.a Partysquad, The Opposites en Dio scoorde. De creativiteit van deze ‘flinke naam’ in de scene kwam pas echt tot zijn recht toen zijn solodebuut ‘De Leven’ werd geintroduceerd. Zijn tweede album ‘In Kleur’ zag in 2015 het licht en ging meer richting elektronische pop. Tekstueel scherp op beats die verder gaan dan alleen hiphop. Diverse invloeden uit electro en pop maken van Sef meer dan alleen een rapper; een rasechte popartiest! Afgelopen maart kwam zijn nieuwste album ‘Excusez Moi’ uit. Reden genoeg voor een nieuwe tour én een show in Bibelot.

“‘Excusez Moi’ betekent voor mij sorry zeggen dat ik op dit album precies ga doen wat ik wil. Eigenlijk dus juist geen pardon. Ik verexcuseer me niet, maar heb tien liedjes gemaakt waar ik hartstikke trots op ben en die samen mijn nieuwe album vormen”, aldus Sef.

In Brandstof:
Tostideal! Midnight snacken doe je voortaan gewoon in Bibelot. Tussen 00.00 – 01.00 kun je op vrijdag en zaterdag in café Brandstof terecht voor een heerlijke tosti (ham)kaas met een tapbiertje voor maar €2,50! Met een gevulde maag de nacht in, of op huis aan na een concert of clubavond. Wat wil je nog meer?