Inspiratiebijeenkomst in de stad – Faalkunde

Reserveer uw gratis ticket

Welke fouten durf jij te maken in je leven? Waar ben jij bereid voor op je bek te gaan? Spreker Remko van der Drift neemt je mee in een sprankelende, actieve, grappige en bovenal leerzame bijeenkomst. Een combinatie van lachen & leren.

Dat je leert van je fouten is een enorm cliché. Maar dan moet je ze wel kúnnen maken. We roepen heel makkelijk dat je fouten mag maken. Maar is dat eigenlijk zo? Mogen we wel falen van onszelf en onze omgeving? Nee, eigenlijk niet. Dat komt omdat het ons ontbreekt aan foutenmakenmoed: het verwelkomen van dat wat meestal niet welkom is. We zijn niet faalkundig, en dat is zonde. Niet omdat je de hele dag maar fouten moet maken. Maar omdat foutenmakenmoed je helpt je volledige potentieel te benutten. Moed om een andere mindset aan te nemen, gericht op leren en ontwikkelen.

Deze inspiratiebijeenkomst helpt je om moed te ontwikkelen en in het diepe te springen, ook al dat spannend is. Het helpt je om moed te vinden om nieuwe en onbekende ervaringen op te zoeken; moed aan te wenden iets te doen waarvan je weet dat er risico bestaat dat je faalt. Deze bijeenkomst helpt je de moed te vinden om in de spiegel te kijken nadat je geblunderd hebt en om moed te tonen fouten toe te geven, en na falen weer op te staan.

Deze avond is een tweede in de reeks Inspiratiebijeenkomsten in de stad. De reeks is een initiatief van HBO Drechtsteden in samenwerking met Schouwburg Kunstmin, de Bibliotheek AanZet en Dordrecht Marketing.