Hallo Venray

Met nieuw album 'Where Is The Funky Party?'

Hallo Venray bestaat 30 jaar en viert dat met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. ‘Where Is The Funky Party?’ swingt, schuurt, is monter en melancholiek tegelijk. In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk. Daar namen ze in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo het nieuwe album op. Het resultaat is wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland. Ervaar het zelf in Bibelot!

“Drie muzikanten die los van alle verwachtingspatronen zichzelf opnieuw blijven uitvinden en daarin wederom wonderwel geslaagd zijn.” Oor

+ Support: BlackboxRed
Een giftig mengsel van van garage, grunge, noise en sleazy bluesrock.

In Brandstof (gratis toegankelijk)
Aansluitend op het concert van Hallo Venray speelt Silen Roc in café Brandstof. Silen Roc – of Case Brandt voor intimi – is een echte Dordtenaar. Deze singer-songwriter speelt onder verschillende namen met verschillende projecten. Authentieker en intiemer dan zijn muziek onder de naam Silen Roc wordt het niet! Zak na het concert in de Power Stage nog af met een lekker biertje en live muziek in Brandstof.