22 mei 2019

Unieke combinaties tijdens festival De Uitdaging

Het indoor festival De Uitdaging  presenteert een unieke combinatie van muziek, theater, talentontwikkeling, dans en spoken-word!  Door het diverse programma word je in iedere zaal verrast door nieuw talent en bijzondere samenwerkingen. Ontdekken, dansen, luisteren en moshen gegarandeerd.

Winne: Precies tien jaar geleden verscheen Winne uit het niets. Hij lekte de track ‘Top 3 MC’ en zette zichzelf direct in de spotlights. Na de release van zijn debuutalbum en de  succesvolle samenwerking met Jiggy Djé, Sticks en Dr. Moon is Winne terug met het nieuwe album ‘Oprecht DoorZee’.

Next Generation Speaks: Dit project daagt jonge spoken-word artiesten uit om hun stem te ontwikkelen. De deelnemers hebben gewerkt aan voice, power, identity en imagination. Het resultaat wordt gedeeld tijdens de eindpresentatie op dit festival.

Jouw Band Mijn Band: Geïnspireerd door de RTL4 hitserie ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw’ combineert dit project van de Popcentrale diverse muzikanten. Bandleden gaan ‘vreemd’ met bandleden van andere bands! Tijdens De Uitdaging ontknoopt dit zich in een wervelende band-estafette.

Klik hier voor nog meer deelnemers en informatie

De Uitdaging is een samenwerking tussen Energiehuis partners Bibelot, Popcentrale en ToBe in het kader van ‘Ode Aan De Synode’.