12 oktober 2017

TOBE Dans organiseert NRG Battles

Ben jij een breakdancer of hiphopper? Doe 11 november mee aan de NRG Battles en win een goodiebag + spot Top 16 Adult battles bij de Junior Battles of €200,- cash per categorie bij de Adult Battles! De laatste editie winnaars waren Julyan Bayens, Arjuna Vermeulen en Hassini Le Couvreur. Word jij de nieuwe winnaar van NRG Battles in Dordrecht?

Nieuw podium, nieuwe naam. Na acht edities Basement Battles is het tijd om uit de basement te komen en 2 verdiepingen omhoog te gaan naar theaterzaal Ketel 2 in het Energiehuis!

De NRG Battles begint met de Junior All Styles Battles tot 16 jaar en deze start om 11.00 uur. De winnaar wint een Junior Battles Goodiebag + spot in de Top 16 Adult Break- en Hiphopbattles. De Break- en Hiphopbattles All Categories voor 16 + starten om 13.30 uur en duren tot 18.15 uur. De winnaar ontvangt het bedrag van € 200,- contant.

DJ Don Dev draait de beats en selecteert de muziek voor de breakdancers en hiphoppers. De juryleden kiezen de winnaar volgens het knock-out systeem.

Meer informatie & timetable klik hier.