16 september 2019

Masterclasses in Energiehuis

Het Energiehuis bruist! Van concerten tot theatervoorstellingen en van clubnachten tot kunstexposities. Maar wat is het verhaal achter dit veelzijdige programma?

Bibelot, ToBe en Kunstmin nodigen artiesten uit om alle ins- en outs van hun creatieve proces te delen. We gaan op zoek naar de verdieping, kennis en ervaringen van iedereen die hier in de spotlight staat.

Het resultaat is een masterclass gegeven door én over die artiesten. Een interessante toevoeging aan een Energiehuis bezoek, voor zowel muzikanten als liefhebbers!

Wij organiseren drie edities, de eerste daarvan is: King Of The World
Binnenkort volgt nieuws over de volgende edities.

Het verhaal achter het nieuwe album ‘Connected’
King Of The World bandleden Govert van der Kolm en Ruud Weber vertellen over het ontstaan van het nieuwe album ‘Connected’.  Sinds de oprichting in 2012 is het snel gegaan en bouwde de band in korte tijd bekendheid op in het (inter)nationale bluescircuit. De heren brachten vier albums uit en weten dit aan te vullen met een puntgave live reputatie. Dit is dé kans om de bandleden voor hun show te ontmoeten en ze het hemd van het lijf te vragen. Hoe zijn de songs ontstaan? Welke muzikale keuzes heeft King Of The World gemaakt? Waar gaan hun nummers over, en wat kun jij van ze leren? En hoe zit dat nou met dat Hammond Orgel en die toetsenpartijen? Ook is er genoeg ruimte om vragen te stellen over het nieuwe album, de band in het algemeen of instrument specifieke zaken. Een bijzondere ervaring die je nog lang bij zal blijven!

Bezoek aansluitend op deze masterclass het concert van King Of The World. Klik hier voor meer informatie.

Energiehuis Masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door:
Poppodium Bibelot
Popcentrale
Kunstmin
ToBe Cultuurcentrum