Dordtse Cultuurnacht

Hartelijk welkom bij de Dordtse Cultuurnacht op vrijdag 8 september. Het Energiehuis is een van de deelnemende podia. Wij zijn geopend tussen 22h00 – 01h00. De toegang tot alle optredens is gratis.

Vier de start van het nieuwe theater- en concertseizoen. Stap in op de muzikale en theatrale roadtrip die wordt georganiseerd door ToBe, Bibelot, Kunstmin, de Popcentrale, Muziektheater Hollands Diep en Khotinsky. Er zijn optredens van onder anderen Elfie Tromp, Jerry Hormone, PollyAnna, Olivia Ultra’s Kusjesmachine en Elvis is in the building. Muziektheater Hollands Diep voert delen op van het theaterstuk Julia & Romeo. Om 1 uur begint bij Bibelot de Afterparty. Alle programma onderdelen zijn gratis te bezoeken.

Ook zijn andere podia en culturele instellingen zetten hun deuren open tussen 22h00 en 01h00 uur.

In Schouwburg Kunstmin treden Jan Rot en Marjolein Meijers op met de muzikale comedy Vakantiealbum. In het Dordrechts Museum kunnen bezoekers genieten van een kunstzinnige modeshow georganiseerd door de jongeren van TakepART. In het Nationaal Onderwijsmuseum zijn er workshops kun je terecht bij de tentoonstelling Van het Naadje en de Kous, met DJ.

De Dordtse Cultuurnacht is een initiatief van een groot aantal culturele instellingen in Dordrecht en Dordrecht Marketing. De Cultuurnacht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd om bezoekers en bewoners van Dordrecht en omgeving te laten genieten van de culturele mogelijkheden die Dordrecht biedt.

Het volledige programma vind je op: www.dordtsecultuurnacht.nl