Veelgestelde vragen

 • Wanneer is de Receptie & Kassa open?

  Openingstijden centrale Receptie & Kassa Energiehuis:
  Maandag t/m zaterdag 09.00 – 18.00 uur

  De kassa van Bibelot is enkel geopend tijdens evenementen in Bibelot.

 • Waar kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

  Dit kan telefonisch 078 – 639 79 79, via kassa@energiehuis.nl of persoonlijk aan de balie.

 • Hoe kan ik (online) kaarten betalen?

  Je kunt online via iDeal, de Podium Cadeaukaart of met een creditcard (Visa en Mastercard) betalen.

  Bij onze Receptie & Kassa in het Energiehuis en bij de avondkassa in de Schouwburg van Kunstmin kun je uitsluitend betalen met PIN, Podium Cadeaukaart, Nationale Kunst- & Cultuur Cadeaukaart, VVV-Cadeaukaart, Theater- & Concert bon of VVV-bon. Het is dus niet mogelijk contant te betalen.

  Bibelot accepteert momenteel geen Podium Cadeaukaart. Betalen kan uitsluitend met PIN.

 • Ik heb kaarten besteld en voor de optie e-ticket gekozen, maar geen mail met e-tickets ontvangen.

  Kaarten die je online hebt gekocht, dienen binnen enkele minuten in je inbox te staan. Heb je gecontroleerd of de e-mail per ongeluk in je spam folder terecht is gekomen? Vind je de e-mail daar ook niet, dan gaan wij voor je controleren of de bestelling bij ons goed is binnengekomen. Je kunt contact met ons opnemen door te e-mailen naar kassa@energiehuis.nl of te bellen naar 078 – 639 79 79.

 • Zijn er plaatsen voor slechthorenden?

  Slechthorenden kunnen bij voorstellingen en concerten van Kunstmin in het Energiehuis gebruik maken van hulpapparatuur. Meld je daarvoor op de avond van de voorstelling bij de Receptie & Kassa. Er is ook hulpapparatuur aanwezig die gebruikt kan worden in combinatie met een gehoorapparaat.

 • Ik zit in een rolstoel. Hoe koop ik mijn kaarten?

  Je kunt telefonisch kaarten bestellen via 078 – 639 79 79 of kopen bij de Receptie & Kassa in het Energiehuis. Je kunt ook altijd de kassa mailen via kassa@energiehuis.nl.

  In de concertzalen van Bibelot zijn er doorgaans geen rolstoelplaatsen. Als je om medische redenen een zitplek nodig hebt, neem dan contact op via info@bibelot.net.

 • Ik heb (digitale) tickets besteld, maar ben deze kwijt.

  Je kunt bij de Receptie & Kassa in het Energiehuis duplicaten opvragen. Dit kan telefonisch 078 – 639 79 79, via kassa@energiehuis.nl of persoonlijk aan de balie. Voor het opvragen van duplicaten per post berekenen wij kosten.

  Gekochte tickets voor evenementen bij Bibelot kun je terugvinden in de ticketshop. Nadat je bent ingelogd, vind je ze in het menu onder ‘mijn tickets’.

 • Waar kan ik parkeren?

  Je kunt het beste parkeren in de Parkeergarage Energiehuis. Deze bevindt zich direct naast het Energiehuis. Volg hiervoor de borden P-Energiehuis. Je kunt ook je auto parkeren op het Energiehuisterrein. Hier is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

  In de parkeergarage zijn vijf oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Je vindt deze oplaadpunten direct links na binnenkomst.

  In de parkeergarage is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig. De fietsenstalling is dagelijks van 07.30 tot 01.30 uur geopend. Na 01.30 uur kun je je bij de rolpoort melden, waar een intercom is. Na aanmelding via de intercom wordt door een beheerder op afstand de rolpoort geopend en kun je je fiets uit de stalling halen.

  Er zijn invalideparkeerplaatsen bij de ingang van het Energiehuis aan de zijde van de Molen.

 • Hoeveel kost het parkeren bij het Energiehuis?

  Parkeren tussen 18:00 en 6:00 uur kost maximaal € 3,-.

  Overdag geldt in de Parkeergarage Energiehuis een tarief van € 1,30 per uur.

  Op het Energiehuisterrein (buiten de parkeergarage) geldt een tarief van € 1,50 per uur.

 • Hoe kan ik een zaal huren in het Energiehuis?

  Elke zaal is afzonderlijk te huur of in combinatie met andere zalen of kleinere ruimtes. Ook is het mogelijk om ruimtes in het Energiehuis in combinatie met ruimtes in de nabijgelegen Schouwburg van Kunstmin te huren. De architectuur van beide gebouwen, klassiek en modern, leent zich voor elke gewenste uitstraling. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Events van Kunstmin.

  E: events@kunstmin.nl
  T: 078 – 639 79 71