15 nov 2013 MeeDoe-week JTSD Dordrecht

Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) heeft MeeDoe-week van woensdag 13 t/m vrijdag 15 november. Ben je tussen 7 en 20 jaar? Doe dan gratis mee met de zang-, dans- en acteerlessen in het Energiehuis in Dordrecht.

Tijdens de MeeDoe-week zijn alle reguliere lessen van JTSD open voor iedereen die mee wil doen. Van te voren inschrijven hoeft niet. Op de site van de jeugdtheaterschool http://www.jtsd.nl/ kun je in het lesrooster zien welke les het beste bij je leeftijd past en waar nog plaats is om eventueel in te stromen. Contact opnemen met het JTSD-kantoor kan ook via 078-6133144 of jtsd@tobe.nl. De leslocatie in Dordrecht bevindt zich in het Energiehuis, Noordendijk 148.

Lessen
De MeeDoe-week verloopt verder zoals alle andere lesweken bij JTSD. De lessen zijn besloten en daarom niet toegankelijk voor ouders of andere kijkers. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen op tijd aanwezig is, zodat we meteen kunnen starten met de lessen.

Voorstellingen
Bij Jeugdtheaterschool Dordrecht is naast de lessen nog veel meer te beleven. Zo worden er momenteel speciaal voor JTSD drie splinternieuwe theaterscripts geschreven. Tijdens de Kerstmarkt (14 en 15 december) presenteren we X-mas in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis. In maart en april 2014 spelen getalenteerde jongeren van JTSD ook in deze prachtige theaterzaal! Daarnaast zijn de leerlingen van de Jeugdproductie te zien op zondag 25 mei in een lentevoorstelling op een spannende locatie.

Activiteiten
JTSD organiseert ook drie maal per jaar een open podium, het Theatercafé, en we bezoeken gezamenlijk voorstellingen. Tegen het einde van het seizoen laten alle leerlingen met veel enthousiasme zien wat ze geleerd hebben, tijdens het jaarlijkse Festival Hoogspanning. Wat is leuker dan een spannend optreden als afsluiting van het seizoen? In de zomervakantie gaan we door, want dan gaan we op TheaterAvontuur in Friesland samen met zeilschool Prego Zeilzwerven.

 

 

Genre: Jeugdtheater
Locatie: Energiehuis
Aanvang: 13:30 uur
Organisator: ToBe
sluiten

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt energiehuis.nl gebruik van cookies. Lees hier over ons privacy beleid.